Crvotox – nova poboljšana formula

18.88kn164.88kn

Reproduktivna toksičnost, 1B kategorija opasnosti

Biocidni proizvod. Vrsta proizvoda br. 8.

Obriši

Opis

CRVOTOX – sredstvo za zaštitu svih vrsta drva od gljivica, crvotočina i plijesni.

Sredstvo je namijenjeno za profesionalnu upotrebu na svim vrstama drvenih konstrukcija u eksterijerima i interijerima izvan dodira s tlom, vodom i hranom.

Drvo zaštićeno Crvotoxom teže je zapaljivo i sporije gori.

Namijena:

CRVOTOX je vodena otopina za preventivnu zaštitu svih vrsta drva od crvotočina i gljivica te plavih plijesni koje se pojavljuju zbog vlažnosti drva. Namijenjen je profesionalnoj upotrebi za sve vrste drvenih konstrukcija u interijerima i eksterijerima te izvan dodira s tlom, vodom i hranom.

NOVA POBOLJŠANA FORMULA!

Formulacija na bazi borne kiseline mogućuje mu vrlo dobru prodornost u drvo. Drvo zaštićeno CRVOTOX-om zbog borovih spojeva teže je zapaljivo i sporije gori u odnosu na nezaštićeno drvo.

Kako se upotrebljava?

CRVOTOX nije potrebno razrjeđivati već prije upotrebe samo dobro promiješati. Drvene površine moraju biti ćiste, suhe i otpraene, a stari premazi potpuno uklonjeni. Nanosi se kistom, valjkom, namakanjem ili špricanjem u tunelu. Za vrijeme primjene i sušenja temperatura zraka i podloge ne smije biti niža od 5° C te je obavezno koristiti zaštitne rukavice i zaštitne naočale.

CRVOTOX u slučaju dodira s očima ili kožom, odmah isprati s puno vode, a onečišćenu odjeću odmah skinuti. Nakon rada, lice, ruke i sav radni pribortemeljito oprati vodom, a ostatke od čišćenja odgovarajuće zbrinuti.

Dodatne informacije

Težina N/A
Boja

Prozirna, Zelena

Pakiranje

1 L, 10 L, 200 L, 3 L, 5 L

Cijena

18,88, HRK 173,15, HRK 18.00, HRK 3.137,50, HRK 50.00, HRK 86.75, HRK 91,10

Tehnička informacija trenutno ne postoji.

Crvotox_STL