Maloprodaja


Kemoplastika d.o.o. započela je radom pod tim imenom 1991. godine, a njezina preteča bila je kućna radinost po imenu VIST. Tvrtka je u privatnom vlasništvu, a osnivači su Viktor i Kristijan Strmečki. Početak djelovanja bio je vezan isključivo za proizvodnju, da bi se kasnije poslovanje proširilo na maloprodaju, uvoz i veleprodaju. Od male manufakture narasli smo do suvremenog pogona sa stručnim zaposlenicima.

Osnovna djelatnost


Ono po čemu je naša tvrtka postala poznata jesu prvenstveno vlastiti proizvodi. U početku su to bili pomoćni proizvodi koji se koriste u građevinskoj industriji i domaćinstvu (sredstva za odstranjivanje hrđe, za zaštitu drva, aditivi za beton, sredstva protiv plijesni i i slično), da bi se proizvodni asortiman postepeno širio, te danas proizvodimo i zaseban asortiman autokozmetike pod imenom Experti.

Stvaramo okolinu koja motivira radnike na kreativnost i učinkovitost. Brzo reagiramo na tržištu i prilagođavamo se željama i potrebama naših kupaca. Osluškujući potreba tržišta kontinuirano upotpunjujemo ponudu s novim proizvodima. Ističemo se po brzini dostave i fleksibilnosti.

Kristijan Strmečki, direktor