S dolaskom ljepših i dužih dana javljaju nam se različite ideje vezane za uređenje doma i vrta. Nakon proljetnog čišćenja primjećujemo da neke stvari, na koje smo pomalo zaboravili obraćati pažnju, djeluju zapušteno.

Nije rijetko da se tijekom zime slojevi boje počnu ljuštiti. Ponekad i samo želimo promjenu, a ponekad nam je potrebna samo promjena boje kako bi osvježila naš životni prostor.

Akrilni-spray-Kemoplastika

Upravo za takve slučajeve preporučamo AKRILNI TEMELJNI SPRAY KEMOPLASTIKA, brzosušivi temeljni lak za različite površine. Nanosi na površinu prije završnog premaza kako bi se osigurala savršena prionjivost na različitim zahtjevnim površinama poput plastike i metala koji se u protivnom ne bi mogli lakirati, također štiti površinu metala od korozije kroz dulji vremenski period.

Nakon temeljnog laka, odaberite boju po želji iz asortimana AKRILNI SPRAY KEMOPLASTIKA. Brzosušivi sjajni lak višestruke namjene za primjenu u interijerima i eksterijerima koristi se za drvene, metalne, staklene, keramičke, ožbukane, plastične i masonitne površine. Sa sprayevima možete bojati vrata, stolice, namještaj, okvire, bicikle, radijatore i tisuće drugih predmeta.

Također mogu poslužiti kao odličan alat kod hobbya poput maketarstva. Za rad sa sprayevima preporučamo sunčan i suh dan te ravnomjerno raspršivanje boje po površini u kratkim intervalima. Kako biste pripremili spray za rad aktivirajte ga trešjom u trajanju dvije minute te pri ruci imajte staru krpu i komad tkanine. Nakon završenog posla koristite PROFI NITRO RAZRJEĐIVAČ ili ULJNI RAZRJEĐIVAČ, kako bi uklonili eventualne neočekivane mrljice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *