Trenutak kupnje kvalitetnog predmeta od kože svi pamtimo. Remeni, torbe, novčanici, cipele, dobra kožna jakna ili kaput, različite torbice za svekolike primjene napi su vjerni suputnici.

No vrijeme čini svoje te ništa ne traje vječno. Srećom, možemo na vrijeme primjetiti da je našim predmetima potrebno osježenje ili popravak te im na taj način produljiti rok trajanja. Upravo smo zbog takvih prilika u našu ponudu uključili pokrivnu lak boja namijenjena za bojanje predmeta od prirodne i umjetne kože.

boje za kozu

Hobby lak boja za kožu dobro prekriva manja oštećenja, brzo se suši, ne ljušti seni ne ostavlja tragove na odjeći i predmetima s kojima dolazi u kontakt. Proizvod je na bazi vode stoga njegova upotreba ne predstavlja opasnost za ljudsko zdravlje, niti zahtjeva posebne mjere zaštite prilikom korištenja.

Takve karakteristike čine ovaj proizvod iznimno zahvalnim za raditi te ne izuskuje dodatnu pripremu ili ulaganje u skupe preparate.

Također možete iznenaditi blisku osobu ili člana obitelji koji posjeduje dragu stvar od kože, a za koju ste primjetili da joj je potrebno malo osvježenja. Dovoljno je pričekati par sati i vaš će rad biti očigledan i spreman za pružanje radosti voljenima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *