Proljeće je na vratima i dani postaju kudikamo dulji i ljepši. Dolazak sunca otkriva mrlje na prozorima, a svjetlo dužeg dana osvjetljava sve površine koje smo tokom zime svi pomalo zapustili.

Vrijeme je za proljetno čišćenje! Izbor pravih sredstava može tu cjelodnevnu aktivnost pretvoriti u bezbrižno pjevušenje. Naša je preporuka krenuti od prozora. Sredstvo za čišćenje staklenih površina KEMO GLASS brzo i lako uklanja sve nečistoće na prozorima i staklenim površinama, a zbog svojih svojstava pogodan je i za odstranjivanje insekata s vjetrobranskog stakla te možete usput počastiti i svog limenog ljubimca svježim pogledom na okolinu.

IMG_20200212_103227
Kod svakog temeljitog čišćenja kupaonica zna biti poseban izazov. KEMO SAN brzo i učinkovito uklanja naslage kamenca, ostatke sapuna, hrđu i ostale tvrdokorne mrlje koje se talože na kadi, umivaoniku, slavini ili keramičkim pločicama. Čuvat će vaše ruke, a vašoj kupaonici vratiti zasluženi sjaj. KEMO TUŠ – odstranjuje ostatke sapuna i stvara zaštitni film koji sprječava daljnje stvaranje prljavštine. Sredstvo je pogodno za tuš kabine od plastike, stakla ili pleksiglasa.
Kuhinja, koja svaku kuću ili stan čini domom često je na meti najtvrdokornijih mrlja od kuhanja koje prilikom veselog pripremanja obroka nerijetko završe na zidu ili podu. Sredstvo za čišćenje nečistoća od ulja i masnoće te skorenih ostataka od kuhanja na fugama zidnih i podnih pločica odraditi će posao za vas!.Sredstvo isporučujemo u 500 ml boci opremljenoj sa specijalnim raspršivačem. Raspršite ga po pločicama i zaboravite struganje. Par minuta kasnije raspršeno sredstvo pobrišite krpom. Umjesto da mislite na svaku kapljicu ulja možete usredotočiti na pripremanje ukusnih jela

IMG_20200212_103358_1
Sada kad se prozori, kuhinja i kupaonica sjaje vrijeme je sve ostale površine u stanu. Pojedinačna sredstva za čišćenje uzimaju novac i vrijeme, i zato preporučujemo KEMO UNIVERZAL, sveobuhvatno sredstvo za čišćenje tvrdih površina pogodno za primjenu na svim glatkim površinama kao što su plastika, drvo, metal, staklo, ogledalo i keramika. Sredstvo je pogodno i za čišćenje podova te će i oni zablistati i vratiti vašem prostoru osjećaj harmonije i sklada.

A ukoliko imate puno drvenih površina u stanu koje zahtijevaju posebnu njegu preporučamo KEMO WOOD – za njegu i čišćenje drvenog namještaja koje osvježava drveni namještaj te štiti njegovu boju eteričnim uljem naranče.

Na kraju posla, kao završni dodir neutralizirajte neugodne mirise i ispunite prostoriju ugodnim mirisom s osvježivačem prostora u mirisnim notama magnolije, lavande i jasmina i naranče

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *