Dolaskom hladnog vremena i ulaskom temperatura u minus, pitanje korištenja pravog sredstva za odmrzavanje automobila postaje aktualno odmah nakon prvog hladnog jutra.

Zaleđena stakla znače čekanje, struganje ili kombinaciju metoda kako bi naš limeni ljubimac bio što prije spremna za polazak i svaki je vozač iskusio frustraciju skidanja leda svim raspoloživim metodama koje oduzimaju vrijeme i predstavljaju jednu od aktivnosti s kojom treba što prije završiti.

Izbor pravih proizvoda za zimsku brigu o automobilu tako postaje još važniji i može se podijeliti u dvije glavne skupine, antifrize i odleđivače.

Antifrizi tako sprječavaju sleđivanje tekućina u motoru i Kemoplastika u stalnoj ponudi ima visoko kvalitetne antifrize iz vlastite proizvodnje koji su dio linije proizvoda Experti.

Među njima je Experti antifriz -36 °C, gotova mješavina gotova mješavina antifriza i vode koja osigurava zaštitu od smrzavanja do -36 i svrstava se u grupu G11. Kako razrjeđenje nije potrebno, antifriz je potrebno samo uliti u spremnik automobila na za to predviđeno mjesto.

Profesionalcima pak, predlažemo Experti antifriz koncentrat koji osigurava zaštitu od smrzavanja do željene temperature i potrebno ga je razrijediti s vodom. Antifriz je moguće koristiti za sve uobičajene marke vozila.

S druge strane, u ponudu vlastitih proizvoda nedavno smo uvrstili i Experti long life antifriz, pročišćeniju verziju koja se inače koristi kod automobila novijih godišta i spada u grupu G12. Moguće ga je nabaviti kao spremnu tekućinu, te kao koncentrat koji se razrjeđuje u omjeru 1/1.

Kod odleđivanja, u liniji proizvoda Experti moguće je pronaći i Experti -20, sredstvo za pranje vjetrobranskih stakala koje osigurava odličnu vidljivost, čisti staklene površine od mrlja anorganskog i organskog porijekla te ostatke insekata. Ne smrzava do temperature od -20 stupnjeva Celzijusa što ga čini idealnom i cjenovno prihvatljivim rješenjem za hladne zime.

No, linija Experti sadrži i proizvode posebne proizvode koji ne samo da odleđuju negoi štite od ponovnog zamrzavanja. Zbog praktičnosti, predlažemo vam da u zimski komplet brige o automobilu uvrstite i Experti odleđivač autostakla koji trenutno odmrzava i štiti od ponovnog zamrzavanja, te Experti odleđivač bravica na vozilima.

Osim navedenih, ističemo kako naša vlastita proizvodna linija građevinske kemije uključuje i dodatak betonu koji omogućuje betoniranje i žbukanje u zimskim uvjetima na temperaturama do -10 °, te ditiv mortu i betonu za rad na niskim temperaturama koji omogućava žbukanje na temperaturama do -5 °C.

Experti proizvode moguće je nabaviti u našoj prodavaonici koja se nalazi na adresi Zagrebačka ul. 90 u Zagrebu. .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *