Očistite predmete/površine u kupaonicama – Sve površine u kupaonicama lako ćete očistiti alkoholom. Ulite malo alkohola direktno iz flašice na mekanu krpicu koja dobro upija i očistite slavine i ostale površine. Nema potrebe za dodatnim ispiranjem…jer alkohol lako isparava. Površine će zasjati, a osim toga uništit ćete i nepoželjne mikroorganizme.

hello

Očistite tragove laka za kosu s ogledala – Kada koristite lak za kosu, ostaci laka će neizostavno završiti i na ogledalu. Pređite preko ogledala alkoholom i uklonit ćete ostatke laka, a vaše će ogledalo zablistati.
Očistite rolete – Alkohol je odlično sredstvo za čišćenje venecijanera ili roleta. Kako biste brzo obavili ovaj posao, špahtlicu vežite krpicom, umočite u alkohol i prebrišite svaku traku venecijanera ili rolete posebno.
Prozori će biti sjajni i neće se magliti – Operite prozore rastvorom od 100 ml medicinskog alkohola i litre vode kako se prozori ne bi maglili i zamrzavali.
Odmrznite auto-stakla – Složit ćete se s nama da je zimi ljepše sjediti u toploj sobi još malo nego izdvajati vrijeme za skidanje mraza i leda s auto-stakala. Prskajte stakla alkoholom i krenite na posao bez kašnjenja i ozeblina.
Očistite ekran mobitela – Uklonit ćete svu nečistoću i istovremeno ga dezinficirati.
Uklonite masne fleke – Ako zamastite najdražu odjevnu krpicu, potopite ju u alkohol na nekoliko minuta prije nego ju operete.
Uklonite tragove flomastera/markera – Kada se vaše dijete odvaži oslikati vašu radnu površinu najdražim markerom, ne paničarite, podržite ga 🙂 Crtež možete ukloniti alkoholom (ako baš morate).
Uklonite krpelje sa psa – Krpelji mrze alkohol. Ako vaš pas ima krpelje, izlijte kap-dvije alkohola direktno na krpelja, stisak će popustiti i moći ćete ga izvući. Ranu isto tako dobro natopite alkoholom radi dezinfekcije.
Sve komentare i upite možete ostaviti niže dolje pod:
– Ostavite komentar
https://www.facebook.com/Kemoplastika/
– na telefon: 01/ 3867-302
– mail: kemoplastika@kemoplastika.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *