kemoplastika_sablone_main

Šablone za oslikavanje zida su proizvod zamišljen kao pomoć kod dekoracije unutarnjih prostora. Radi se o šablonama tj. naljepnicama koje se lijepe na zid, a kako na sebi imaju izrezane aplikacije, bojanjem zida i njihovim odljepljivanjem, na zidu ostaje dekor kojeg ste odabrali. Tu je u biti riječ o klasičnoj naljepnici za zid, ali u negativu. Motiv koji bi trebao biti u boji je izrezan, a oko njega je puna naljepnica.
Prednost ovakvog “oslikavanja” zida je u tome da apsolutno ne morate biti nadareni za crtanje, a opet, ono što ćete nacrtati neće se odljepiti nakon par mjeseci kao što je slučaj kod klasičnih naljepnica.
Kod bojanja preko šablona, bojate direktno na zid, u nijansu ili nijanse prema vlastitoj želji i kreativnosti. Kao početnik možete koristiti jednu boju (što je najjednostavnije), a s iskustvom možete koristiti i više nijansi što je zahtjevnije ali efektnije.
Za bojanje se preporuča koristiti unutarnje akrilne boje poput Jupola ili Duluxa, Caparola ili drugih sličnih boja.
Najprije očistite zid od prašine, a zatim šablonu naljepite na željeno mjesto. Nakon toga uz pomoć spreja za zidne površine, valjkom ili kistom boje…obojate šablonu. Nakon par sati sušenja boje, šablonu (naljepnicu) paaaažljivo odlijepite. I to je to 🙂
Sve komentare i upite možete ostaviti niže dolje pod:
– Ostavite komentar
https://www.facebook.com/Kemoplastika/
– na telefon: 01/ 3867-302
– mail: kemoplastika@kemoplastika.hr

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *