Namještaj od transportnih drvenih paleta u posljednje je vrijeme postao vrlo atraktivan i poželjan u domovima. A složit ćete se s nama kad kažemo da ne postoji ništa slađe i više vintage od nespretno složenog kauča ili klupica od drvenih paleta.
Pa tako, ako imate drvene palete s kojima ne znate što bi, iskoristite ih na najkreativniji mogući način. Napisat ćemo vam što vam je sve potrebno za realizaciju ideje, a i predložit ćemo vam još koju 🙂

Untitled design (3)

 

Bitno je izabrati što novije i što manje oštećene palete, dobro izbrusiti rubove (pripazite na iverje) i onda u realizaciju. Ako odlučiti kupovati palete baš za tu svrhu predlažemo vam euro palete dimenzija 80×120 koje se sastoje od 6 drvenih blokova na svakom uglu i sredini, a preko njih idu čvrste drvene daske spojene čavlima.

kemoplastika_paleta1

Za realizaciju ideje treba vam ispravan alat bez kojeg nemojte ni počinjati. Bez alata nema zanata tako da prije nego sjednete na pod ustanovite da imate sve što vam treba. Kod izrade namještaja od paleta nije potrebno biti posebno precizan, nespretnost se ovdje cijeni…ali opet, nespretnost u granicama jer ipak ćete se hvaliti svojim novim komadom namještaja svima koje ugostite.

Naposljetku, namještaj od paleta možete ostaviti u prirodnom sjaju s jednom rukom zaštitnog premaza za drvo koji će sačuvati drvo od propadanja, a možete ih premazati i u boju kuhinje ili neku koja potpuno iskače iz kompletnog interijera i baš je zato posebna. IN su akrilni sprejevi koje odlikuje zaista jednostavno rukovanje i postizanje baš onoga što ste zamislili pa budite hrabri i pustite ruku, sa sprejevima ništa ne može poći po zlu.

Za kraj, dijelimo s vama naših nekoliko najdražih komada namještaja od paleta.

kemoplastika_paleta4

Napravite sami svoj dizajnerski kauč koji čini vaš boravak toplijim

komoplastika_paleta3

Za one hrabrije…pokušajte s okvirom kreveta, Maldivi u spavaćoj!

kemoplastika_paleta5

Zidne dekoracije su bitan faktor topline doma, a s drvom ne možete pogriješiti.

Sve komentare i upite možete ostaviti niže dolje pod

– Ostavite komentar ili

https://www.facebook.com/Kemoplastika/

– na telefon: 01/ 3867-302

– e-mail: kemoplastika@kemoplastika.hr

 

4 thoughts on “Izrada namještaja od paleta

  1. Poštovana gđo Rosana,
   vezano za izradu namještaja od paleta, ako želite možete se javiti g. Davoru Mihaliću (+385 99 211 09 25).
   HTH 🙂
   Srdačan pozdrav!

 1. Postovani , da li izrađujete i montirate namjestaj od paleta po narudzbi sa montazom ? Trebala bi promijeniti kupaonski namjestaj , i jako mi se sviđa ideja sa paletama . Ako se bavite sa time dajte mi neki kontakt da se mogu dalje dogovarati…hvala , lp Vivien

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *